Bröllopsfotograf i Karlstad

Jag är en bröllopsfotograf i Karlstad som gärna är med och förevigar er stora dag! Jag utgår från Karlstad men kan självklart ta mig runt till närliggande platser. Inför längre fotograferingar, heldagar och liknande, kan det vara bra med en testfotografering innan så att vi hinner träffas och kolla upp platserna ni tänkt ut, men det är såklart frivilligt! Länken under tar dig till offerten för år 2016. Om den mot förmodan inte skulle funka finns det kortare beskrivet längre ned på sidan.

Klicka här för att komma till bröllopsofferten 2017!

Vill du se mer bilder från tidigare bröllopsfotograferingar kan du klicka dig in här för att komma till min facebooksida.

Att anlita mig som bröllopsfotograf i Karlstad

Det finns många olika alternativ för bröllopsfotograferingar men jag anpassar mig självklart efter era önskemål! Priserna i offerten är egentligen bara förslag baserade på tidigare önskemål och behov. Självklart kan man dock ”bygga” ett eget paket eller komma med förslag på saker som man vill ska läggas till. Vi kan med andra ord skräddarsy något som passar just er perfekt! Det är bara att höra av sig i så fall så filar vi på det direkt. Värt att nämna är kanske också att alla bilder man får kommer i både färg och svartvitt. De är dessutom alltid högupplösta så att man kan göra papperskopior på upp till åtminstone A4 format. Vill man ha ännu större filer kan man säga till så skickar jag dem i efterhand, jag sparar nämligen alla bilder i minst ett år framåt.

bröllopsfotograf karlstad

Provfotografering går att köpa till alla paketen för 1500 kronor. Minst 5 bilder ingår.
Onlinealbum går att dela digitalt med nära och kära.
Milersättning tillkommer i form av 35 kr/mil vid resor längre än 1 mil, eller betalning av buss/tåg-biljett!

Bokningsavgift på 25% tas ut inom en månad efter bokningen för att garantera er bokning. Detta dras av från slutfakturan.
Avtal skrivs i samband med bokningen.

En provfotografering innebär att vi träffas innan för att lära känna varandra och för att ni som par ska få en chans att se hur det känns att stå framför kameran. Eftersom man vanligtvis inte blir fotad jätteofta kan det kännas lite ovant och stelt, då kan det vara bra att värma upp tillsammans innan. Vid en provfotografering är det även bra att passa på att kolla ut platser att vara på så att allt är klart till dagen.