fotograf värmland

Jag är en fotograf Värmland, närmare bestämt i Karlstad – länets egna huvudstad. Mitt företag heter Ida Myrin fotografi vilket är ganska logiskt eftersom mitt namn såklart är Ida Myrin.
Just nu fotograferar jag mest bröllop, familjer, barn och andra porträttyper men det är också en hel del företagsfotograferingar, djur, konsert och mode. Jag riktar mig alltså åt både privatpersoner och företag!

Jag har sedan en lång tid tillbaka haft ett otroligt stort intresse för just foto och efter att jag valde att utveckla det här intresset under genom att börja på medieprogrammet i Karlstad (på Sundstagymnasiet) började tankarna om att jobba som fotograf i Värmland att växa. Mitt mål är att fortsätta utvecklas inom fotografi, det känns inte som att det finns några gränser. Jag tror att man alltid kan hitta nya stilar och personliga uttryckssätt om man vågar testa något nytt och göra ”fel”. Personligen vill jag inte heller låsa mig fast vid enbart en typ av fotogenre när det finns så mycket att upptäcka!
Analog fotografering ligger mig varmt om hjärtat vilket jag försöker hålla igång så mycket som möjligt på fritiden, även om det börjar bli tight med tid ju äldre jag blir.

På min hemsida kan du framförallt kolla runt på tidigare fotograferingar och läsa en del information om olika saker, sånt som kan vara bra att veta inför en session till exempel. Jag försöker uppdatera min portfolio så ofta som möjligt!
Vill du veta lite mer om vad mina tidigare kunder tyckt kan du klicka dig in på referenser som finns här. Det finns några till på min Facebooksida om man hellre känner för att kika där. Facebook når du via länken nedan!

Följ mig gärna på Facebook! Ida Myrin fotografi – fotograf i Värmland

Även på Facebook försöker jag uppdatera så ofta som möjligt. Ibland är det till och med lättare att hålla igång där än på hemsidan. Jag skriver även ut när det finns erbjudanden eller spännande nyheter att ta del av.
Eftersom jag är lite utav ett kommunikationsfreak finns jag såklart även på Instagram (min favoritapp of all times) samt Twitter, Pinterest och Tumblr. Dessa konton når du via symbolerna längst upp i högra hörnet på sidan.

fotograf värmland

Anlita en fotograf i Värmland?

När jag ska fotografera utgår jag alltid ifrån Karlstad men eftersom jag marknadsför mig som en fotograf Värmland innebär det såklart att jag kan ta mig runt också, inom vissa gränser förstås. Milersättning och annan väsentlig information hittar du under fliken priser/info. Det måste absolut inte vara just inom Värmlands gränser jag reser, så länge det är inom ett rimligt avstånd är jag öppen för förslag!

Vill du kontakta mig kan du antingen skicka ett mail direkt till i.myrin@gmail.com, klicka dig in till formuläret som finns under fliken ”kontakt” eller skriva till mig på Facebooksidan. Jag försöker alltid svara så fort jag bara kan!
Jag har även en studio i Haga i Karlstad men eftersom jag inte alltid befinner mig på plats är det säkrast att höra av sig via mail eller liknande innan för att boka en tid!

fotograf Värmland