Jag är en fotograf i Karlstad som åtar mig alla möjliga uppdrag, bland annat bröllop, familjebilder, porträtt, djur, produktfoton, konsertbilder och mycket mer!
Fotograferingen kan ske både utomhus och inomhus. För inomhusfotografering har jag en fotostudio vi kan fotografera i, men det funkar även att sköta det i ert hem eller på annan önskad plats. Även om jag är en fotograf i Karlstad kan jag åta mig fotograferingar på andra närliggande ställen.

I bilden nedanför ser du tre olika paket, som gäller för bland annat familjebilder, barn, djur och porträtt. Men är du sugen på någon annan fotografering, till exempel bröllop eller företagsfoto, eller har andra idéer i allmänhet är det bara att du hör av dig så att vi kan skräddarsy något tillsammans som passar bra för just dig!

Fotograf i Karlstad Fotograf i Karlstad

Vid längre sträckor, som sträcker sig över 1 mil, tillkommer en milkostnad på 30 kr/mil, alternativt
betalning av tåg/buss-biljett.
Redigering ingår och bilderna levereras i både svartvitt och färg på skiva eller länk. De är 3000 px på den längsta sidan men större format kan skickas vid senare tillfälle.
Extrabilder går att köpa till alla paket för 60kr/st .
Extratid går också att köpa till alla paket för 700kr/h.
Avbokning av fotografering bör ske senast 24 timmar innan bestämd tid, annars tas 20% av paketkostnaden ut.

Utskrifter
Om så önskas kan jag ta hand om utskrifter och förstoringar. För prislista, klicka här.
Dessutom har alla mina kunder 10% rabatt på alla fotoprodukter (utom presentkort) hos Önskefoto via denna länk. KOD: FTB47UY

Ida Myrin fotografi – fotograf i Karlstad på facebook

Följ mig på Facebook om du vill hålla koll på aktuella erbjudanden och annat skoj!

fotograf karlstad

Som skrivet ovan är detta en prislista för privatpersoner och enklare porträttfotograferingar. Söker du som företag en fotograf i Karlstad anpassar jag priset efter vad det är som ska fotograferas, hur lång tid det kan ta
(både fotograferingen och efterarbetet), därför är det lättare att inte ha några fasta priser, för båda parter.

Andra priser gäller även för bröllop. Här är bröllopssidan där du kan hitta bilder från tidigare bröllopsfotograferingar, information och olika prispaket baserade på olika antal timmar.

Här finns det lite andra erbjudanden och paketpriser, bland annat modell för en dag och ett paket med tre barnfotograferingar (jag kallar det för ”följ ditt barn”, kommer ni på något bättre namn är det bara att hojta! Modell för en dag-paketet har blivit väldigt populärt då man får testa på både en valfri typ av styling plus själva fotograferingen. Barnpaketet ger tre barnfotograferingar vid olika tillfällen till ett reducerat pris.

Vill man veta vad tidigare kunde har tyckt när de anlitat mig som fotograf i Karlstad är det bara att klicka sig in här, till tidigare referenser. Det finns även fler på facebooksidan!

Ida Myrin fotografi – Fotograf i Karlstad

Vem är jag då? Jag heter Ida Myrin och har nu jobbat som fotograf i Karlstad i ungefär tre år. Det är dock de senaste två åren som jag verkligen fått tid till att ta emot fler bokningar. Mitt intresse för foto har alltid funnits där men inte förrän jag började gymnasiet på medieprogrammet började jag ta tag i det ordentligt. Jag bestämde mig för att det här var något jag ville jobba med helt enkelt. På fritiden sysslar jag mycket med modefotografering då det är något jag vill utvecklas inom, även analog fotografering. Det finns nog inget mer rofyllt än ett mörkrum! Följ mig gärna på Facebook! Där lägger jag ut nyheter och bilder från mina fotograferingar! Min facebooksida hittar du här. Du kan även följa mig på instagram. Det finns länkat längst upp till höger här på hemsidan, där hittar du även en länk till min tumblr som jag försöker uppdatera så ofta som möjligt.